Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Atrasts Daugavpils vicemēra iespējamais slepkavības ierocis

Policija uzgājusi piektdien nogalinātā Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieka un partijas "Latgales tauta" valdes priekšsēdētāja Grigorija Ņemcova iespējamo slepkavības ieroci.

Valsts policija aģentūru BNS informēja, ka policija izvirzījusi divas slepkavības pamatversijas - profesionālā darbība un bizness. Tāpat netiek izslēgti arī personiskie motīvi. Gandrīz pilnībā policija izslēdzot versiju par laupīšanu.

Valsts policijas pārstāve Ieva Rekšņa arī informēja, ka policija uzsākusi kriminālprocesu un operatīva grupa aktīvi strādājot. Iespējamais slepkavības ierocis atrasts netālu no slepkavības vietas, norīkotas vairākas ekspertīzes, turpinās liecinieku apzināšana.

Policija aicina ikvienu, kura rīcībā varētu būt ziņas par slepkavību zvanīt pa telefonu 65403302. Anonimitāte tiek garantēta.

Savukārt portāls kompromat.lv, atsaucoties uz savu avotu Daugavpilī, vēsta, ka Ņemcovam vēl nesen vajadzējis staigāt ar apsardzi. Tāpat portāls ziņo, ka Ņemcova deputāta balss pilsētā saukta par zelta balsi un draudi bijuši nepārprotami.

"Grigorijs Ņemcovs vēl nesen bija spiests staigāt ar apsardzi, jo viņa balsipilsētā sauca par zelta. Draudi no neapmierinātās puses bija nepārprotami. Viņa pārstāvētās partijas "Latgales tauta" sarakstā nākamie esošie delegāti neatbalstīja savu līderi un ar skandālu izstājās no partijas. Pēc vicemēra slepkavības par deputātu jākļūst Pēterim Dzalbem, kurš ir Riharda Eigima atbalstītājs. Runāja, ka viņš Ņemcovam piedāvājis tipogrāfiju par deputāta mandātu," klāstījis anonīmais avots.

Slepkavības dienā Ņemcovam bijusi tikšanās ar pilsētas mēru Jānis Lāčplēsi, savukārt pagājušajā nedēļā viņš viesojies Rīgā, kur ticies uzņēmēju Vasīliju Meļņiku. Pēc atgriešanās no Rīgās Ņemcovs bijis nospiests, klāstījis avots.

"Gandrīz visu dienu Ņemcovs pavadīja redakcijā, lai gan oficiāli viņš bija paņēmis slimības lapu. Pēc pusdienām viņš gāja uz sarunu pie pilsētas mēra Jāņa Lācplēša. Teica, ka saruna būšot nopietna. Pēdējā laikā pilsētā bieži ieradās uzņēmēji no ārvalstīm. Par izpilddirektoru kļuva odiozais Jevgēņijs Hlopoks, bet par viņa padomnieku Igors Mališkovs. Ņemcovs centās nodibināt kontaktus. Pagājušās nedēļas nogalē brauca uz Rīgu pie Vasīlija Meļņika. Pēc atgriešanās no Rīgas viņš izskatījās nospiests, tad arī paņēma slimības lapu," turpinājis avots.

Jau ziņots, ka 1948.gadā dzimušais Ņemcovs nogalināts ap plkst.17 Lāčplēša ielā ar diviem šāvieniem galvā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas