Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Augstskolas pirmdien atcēlušas studiju procesu, daļa - arī eksāmenus

Šodien Latvijas augstskolās studiju process ieviestās svētku brīvdienas dēļ nenotiks.

Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) nenotiks studiju process, tajā skaitā arī eksāmeni, liecina RSU administrācijas paziņojums. Par šodien paredzēto eksāmenu un citu pārbaudījumu pārcelšanu studentus informēs katedras vai fakultātes.

Arī Latvijas Universitātē (LU) studiju process šodien nenotiks. Ņemot vērā likuma grozījumos atrunāto, LU personālam (vispārējam un akadēmiskajam) šodien ir brīvdiena, izņemot to personālu, kam jānodrošina iepriekš plānoto eksāmenu un noslēguma darbu aizstāvēšanas norise šajā dienā.

LU Studiju process (lekcijas un semināri) nenotiek, LU ēkas strādās un būs pieejamas pēc ierastā darbdienu grafika, bet bibliotēkas un lasītavas - pēc svētku dienu grafika. Ja 29.maijs tika noteikts kā noslēguma darbu iesniegšanas termiņš, tas tiek pārcelts uz nākamo darba dienu.

Studiju noslēguma pārbaudījumi pirmdien notiks arī Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātē un Daugavpils Universitātē.

Savukārt Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) ar rektora rīkojumu uz citu laiku pārcelti visi šajā dienā paredzētie pasākumi, to skaitā studijas, ieplānotie eksāmeni, pārbaudes darbi un citas ar studijām saistītās aktivitātes.

Par konkrēto 29.maijā paredzēto studiju pārbaudes darbu norises laiku RTU mācībspēki ar studentiem sazināsies personīgi.

Kā ziņots, Saeima svētdien īsi pirms pusnakts nolēma pirmdienu, 29.maiju, pasludināt par svētku dienu par godu Latvijas hokejistu izcīnītajām bronzas medaļām.

Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Tamperē, ar 4:3 papildlaikā pieveicot ASV, uzvarēja pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas