Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Autovadītāju ievērībai: Atsevišķās vietās sarmas dēļ slideni ceļi

Strauji sarūkot gaišajam diennakts periodam, iespējama migla un satiksme rītos un vakaros norit sliktākas redzamības apstākļos, bet aukstajos rītos, kad temperatūra noslīd zem nulles, atsevišķās vietās uz ceļiem veidojas sarma un ceļš kļūst slidens, vēsta Latvijas Valsts ceļi.

Autovadītāji aicināti pārliecināties par brauktuves stāvokli un izvēlēties drošu braukšanas ātrumu. Savukārt gājējiem un velosipēdistiem jāparūpējas par satiksmes un savu drošību, diennakts tumšajā laikā posmos, kuri nav pietiekami un vienmērīgi apgaismoti, lietot apģērbu vai vesti ar labi saskatāmiem gaismu atstarojoša materiāla elementiem.

Pieredze rāda, ka ar kādu gaismu atstarojošu elementu apģērbā vai pie somas piestiprinātu atstarotāju ir par maz – autovadītājs gājēju var nepamanīt, uzsver uzņēmums Latvijas Valsts ceļi.

Valsts autoceļu tīklā tikmēr turpinās aktīva remontdarbu sezona. Aktuālā informācija par satiksmi valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, www.lvceli.lv, kā arī aplikācijā Waze.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas