Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Azartspēļu zāļu laimīgās dienas ir skaitītas

Līdz ar Saeimā iesniegto iniciatīvu, kuru portālā Manabalss.lv vāca Jaunā konservatīvā partija (JKP), politiskajā dienaskārtībā nonācis jautājums par azartspēļu ierobežošanu. Rīgas dome (RD) plāno atcelt izsniegtās atļaujas organizēt azartspēles visā Rīgas administratīvajā teritorijā, izņemot četru un piecu zvaigžņu viesnīcas. Piecu gadu laikā galvaspilsētā plānots likvidēt apmēram 200 azartspēļu zāļu.

Top komentāri

Assa
A
Un kad Liepāja slēgs ciet?Aiz katra stūra,spēļu zāles.
13.janvāris
1
Daudzas ģimenes ir bezspēcībā,kur jaunieši un vīrieši iet nospēlē un arī nodzer savu naudu un ģimenē neko nepalīdz!Tā rodas ģimenes kredīti,parādi un vēl vairāk iet nabadzībā!Tādā veidā nevar uzcelt labklājību valstī,kur daži procenti kļūst arvien bagātāki uz citu cilvēku nabadzības,sāpēm un izmisuma!
rekur
r
Lai dskutētu par šo tematu vajadzētu vispirms socioloģisku pētijumu- kas ir spēlmaņi. Amerikāņiem tādi ir . Azarta spēles spēlē un loterejas biļetes pērk sabiedrības vistrūcīgākā daļa. Skolnieki, studenti, pensionāri, bezdarbnieki, maznodrošinātie. Tāpēc ASV azarta spēles atļautas tikai 2 pilsētās- Lasvegasā un Atlantiksitijā. ASV uzskata , ka azartspēles un loterejas ir visvieglākais veids kā iztīrīt kabatas sabiedrības trūcīgākai daļai. Un tas ir amorāli.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas