Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Bērnu slimnīcas valdē iecelts Vienotības pārstāvis Aigars Pētersons

Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) valdē pagājušā gada nogalē iecelts jauns valdes loceklis – BKUS Bērnu ķirurģijas klīnikas vadītājs un Rīgas Stradiņa universitātes profesors Aigars Pētersons, liecina datubāzē Lursoft publicētā informācija.

Veselības ministrijas (VM) pārstāve Egita Pole pastāstīja, ka Pētersons iecelts valdē, jo universitātes klīnikām jāstiprina izglītības darbs un sadarbība ar augstskolām – Rīgas Stradiņa universitāti un Latvijas Universitāti.

Pētersonu amatā iecēlis valsts sekretārs Rinalds Muciņš. Pētersona kandidatūra izvēlēta, jo viņam slimnīcā esot vislielākā pieredze kā akadēmiskam mācībspēkam. Viņš bērnu slimnīcā strādā kopš 1983.gada un ir arī Rīgas Stradiņa universitātes Doktorantūras nodaļas dekāns.

Vienlaikus Pētersons ir arī Rīgas domes deputāts, kurš pašvaldībā ievēlēts no Jaunā laika saraksta un darbojas frakciju blokā Vienotība, liecina informācija Rīgas domes mājaslapā. VM gan uzsver, ka Pētersona politiskā piederība ministrijai neko nenozīmējot.

Pole informēja, ka Pētersons turpinās strādāt arī par Bērnu ķirurģijas klīnikas vadītāju. Dubultu algu gan viņš tāpēc nesaņems, uzvēra VM pārstāve.

Pētersons BKUS valdē reāli darbojas jau kopš pagājušā gada 17.novembra, bet izmaiņas Uzņēmumu reģistrā izdarītas 29.decembrī.

BKUS valdē patlaban darbojas četri locekļi – valdes priekšsēdētāja Anda Čakša un valdes locekļi Zane Straume, Ināra Bluķe un Aigars Pētersons.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas