Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Bijušais Latvijas Pasta un Valsts kases vadītājs Veiss kļuvis par SPRK izpilddirektoru

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) padome izpilddirektora amatā apstiprinājusi Aivaru Veisu, kurš iepriekš strādājis gan valsts, gan privātajā sektorā, ieņemot valdes priekšsēdētāja amatus tādos uzņēmumos kā  SIA Ogres Trikotāža, VAS Latvijas Pasts, AS Parekss apdrošināšanas kompānija, kā arī valsts pārvaldē desmit gadus vadot Valsts kasi, portālam Diena.lv pavēstīja SPRK Komunikāciju nodaļas vadītāja pienākumu izpildītāja Inese Krūmiņa

No jaunā izpilddirektora SPRK padome sagaida progresīvu, atvērtu un uz sadarbību orientētu iestādes darbības attīstību, pilnveidojot esošos un realizējot jaunus regulēšanas ietvarus. Veisa uzdevumos būs turpināt līdz šim iesākto regulatora lomas stiprināšanu gan vietējā, gan starptautiskā mērogā, veicinot sadarbību ar komersantiem, atbildīgajām institūcijām, kā arī sabiedrību kopumā.

Veiss regulatora izpilddirektora amata pienākumus sāks pildīt ar 2014. gada 2. jūniju.

SPRK norāda, ka Veisa iepriekšējā pieredze organizācijas darbības stratēģiskajā plānošanā un administratīvajā vadībā gan valsts pārvaldē, gan regulējamā sabiedrisko pakalpojumu nozarē ir vērtīga kombinācija, lai sekmētu SPRK uzstādīto mērķu sasniegšanu. 

Regulators konkursu uz jauna izpilddirektora vakanci izsludināja šī gada februārī, balstoties uz līdzšinējā izpilddirektora Jāņa Bunkša gada sākumā izteikto vēlēšanos vasaras sākumā atstāt amatu. Lai atrastu labāko amata kandidātu, tika izsludināts atklāts ārējs konkurss, uz kuru pieteicās 45 pretendenti. Atlases intervijas tika organizētas vairākās kārtās ar astoņiem pretendentiem, no kuriem Veiss atzīts par atbilstošāko kandidātu SPRK izpilddirektora amatam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas