Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Bordāns sociālajos tīklos skarbi kritizē skandālā iekļuvušo ministru Gerhardu

Bijušais tieslietu ministrs Jānis Bordāns sociālajā tīklā Twitter skarbi kritizējis pašreizējo vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Kasparu Gerhardu (VL-TB/LNNK), kurš svētdien Vecrīgā iekūlās skandālā, izrādot nesavaldību pret ticīgajiem un uzbraucot kādai 1942.gadā dzimušai sirmgalvei uz kājas.

Pāsākumā klāt bijuši arī Bordāna vecāki un dēls.  "Jebkuram nopietnam cilvēkam vienkārši vajadzētu reaģēt uz to, ka notiek kaut kāds pasākums. Jebkurš ir pelnījis cieņu un varbūt lai respektē šo pasākumu. Pat jebkurā vietā, es teiktu tā, it īpaši svētdienā. Ja tas notiek Vecrīgas sirdī, laukumā, es domāju, pat bez īpašiem satiksmes noteikumiem cilvēkam ar normālu apziņu būtu vienkārši jārespektē tas," intervijā Latvijas televīzijas raidījumam Panorāma sacīja Bordāns.

Savu viedokli par notikušo paudusi arī Latvijas Romas Katoļu baznīca, atklājot svētdienas negadījuma detaļas. Ministram bijusi iespēja no šāda notikumu pavērsiena izvairīties, uzskata baznīcas pārstāvji.

Tikmēr pats ministrs Gerhards Panorāmai norāda, ka "vienkārši braucis pa braucamo daļu, pārvietojies atbilstoši likumiem", bet sieviete atradusies uz brauktuves. "Es šādu te gadījumu, kad viņa būtu kaut kur pakļuvusi un cietusi neesmu redzējis. Neredzēju, ka es būtu izdarījis kādu šādu traumu," sacīja K.Gerhards.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas