Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Braukšanas apstākļi apmierinoši, vietām izveidojies apledojums

Ceturtdienas rītā Latvijā braukšanas apstākļi pa valsts autoceļiem kopumā ir apmierinoši, liecina VAS Latvijas Valsts ceļi apkopotā informācija.

Vietām uz ceļiem gan veidojas apledojums. Tā dēļ braukšana apgrūtināta Ainažu virzienā ceļa posmā Lilaste - Ainaži un Siguldas virzienā ceļa posmā Rīga - Vangaži, un arī vietām uz reģionālajiem ceļiem Rīgas un Limbažu apkaimēs.

LVC informē, ka ceturtdienas rītā Vidzemē vietām nedaudz snieg. Gaisa temperatūra ir -6...+1 grāds. Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi, ceturtdien ievērojami nokrišņi nav gaidāmi.

LVC veic brauktuves pretapledojuma apstrādi ceļu slidenajos posmos. Uzturēšanas darbos ceturtdien iesaistītas kopumā 12 ziemas dienesta tehnikas vienības.

Ceļu uzturētājs arī atgādina, ka autoceļi ir sadalīti dažādās uzturēšanas klasēs un tiek uzturēti prioritārā secībā, proti, vispirms tiek tīrīti un apstrādāti ar pretslīdes materiāliem valsts galvenie un pēc tam reģionālie un vietējie autoceļi atbilstoši to uzturēšanas prasībām.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, LVC aicina autovadītājus izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri.


    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli

    Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

    Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

    Ziņas

    Vairāk Ziņas


    Politika

    Vairāk Politika


    Rīgā

    Vairāk Rīgā


    Novados

    Vairāk Novados


    Kriminālziņas

    Vairāk Kriminālziņas