Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Braukšanu pa valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtina sniegs

Ceturtdienas rītā braukšanas apstākļi apgrūtināti lielākajā daļā Latvijas teritorijas. Apsnigušās brauktuves pašlaik tiek tīrītas un kaisītas ar pretslīdes materiāliem. Ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 151 tehnikas vienības, portālu Diena.lv informēja VAS Latvijas Valsts ceļi.

Šobrīd braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti sekojošos ceļa posmos:

Rīgas apvedceļi, Jelgavas, Bauskas virzienos visa posma garumā; Ainažu virzienā no Berģiem līdz Saulkrastu apvedceļam; Siguldas virzienā no Rīgas līdz Vangažiem un no Līgatnes līdz Veclaicenei; Valmieras virzienā no Braslas tilta līdz Valkai; Daugavpils virzienā no Rīgas līdz Ogrei; no Pļaviņām līdz Paterniekiem; no Jēkabpils līdz Terehovai, no Grebņevas līdz Medumiem un uz Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem; Liepājas virzienā no Rīgas līdz Saldum un no Skrundas līdz Liepājai; Ventspils virzienā no Rīgas līdz Usmai.
 
Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā, izņemot Limbažu, Madonas un Ventspils apkārtni.
 
Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienas pirmajā pusē daudzviet vēl nedaudz snigs. Snigšanas laikā būs pasliktināta redzamība, atsevišķos posmos ceļi apledos. Pēcpusdienā ievērojami nokrišņi vairs nav gaidāmi.
 
Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, VAS Latvijas Valsts ceļi aicina autovadītājus izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas stilu un ātrumu. 

Autobraucēji ir aicināti ziņot par apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem vai citiem ar satiksmi un ceļu stāvokli saistītiem novērojumiem VAS Latvijas Valsts ceļi pa diennakts tālruni 80005555, kā arī uzņēmuma Twitter un Facebook kontos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas