Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Brīdina par apgrūtinātu satiksmi svētdien Siguldas apkārtnē

Svētdien Siguldas apkārtnē jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, jo pilsētas apkārtnē notiks Vienības velobrauciens, brīdina Latvijas valsts ceļi.

Svētdien, 4.septembrī, velobrauciens norisināsies laika posmā no plkst.10 līdz 18, tāpēc dienas laikā būs slēgts autoceļa Inciems- Sigulda posms no Turaidas uz Siguldu. Alternatīvais maršruts uz Turaidu no Rīgas puses ir caur Saulkrastiem, Bīriņiem, Raganu un Inciemu.

Visā sacensību laikā velobrauciens periodiski ietekmēs satiksmi uz Vidzemes un Valmieras šosejas, kā arī uz reģionālajiem un vietējiem autoceļiem Turaidas, Raganas, Ratnieku, Inčukalna, Murjāņu, Mālpils, Suntažu un Nītaures apkārtnē.

Tāpat autovadītājiem jārēķinās, ka Vidzemes šosejas posmā no "Sēnītes" līdz Siguldai notiek remontdarbi un satiksme organizēta pa vienu braukšanas joslu katrā virzienā. Siguldā remontdarbi notiek arī uz pārvada pār dzelzceļu.

Kopumā ceļu būvdarbi turpinās 50 valsts autoceļu posmos. Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir uz Vidzemes šosejas posmā no "Sēnītes" līdz Siguldai.

Daugavpils šosejas posmā no Ogres līdz Ķegumam ir viens luksoforu posms, paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks ir 15 minūtes. Lielvārdē ir divi luksoforu posmi, paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks 20 minūtes.

Bauskas šosejas posms no pagrieziena uz Baložiem līdz Katlakalnam līdz 2023.gada jūlijam ir slēgts un satiksme organizēta pa paralēlo Ķekavas ielu. Uz Bauskas šosejas no Iecavas līdz Bauskai divos posmos satiksmi regulē ar regulētāju palīdzību vai ar luksoforu, posma šķērsošana var aizņemt no 40 minūtēm līdz pat stundai.

Jelgavas šosejas posmā no Rīgas līdz Jaunolainei satiksme abos virzienos organizēta pa vienu brauktuvi, katrā virzienā viena braukšanas josla. Posma šķērsošanai nepieciešamas 20 līdz 45 minūtes.

Ventspils šosejas posmā no Kūdras līdz Smārdes pagriezienam četros posmos satiksmi regulē ar luksoforu vai satiksmes regulētāju palīdzību. Paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks ir no 45 minūtēm līdz stundai.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts reģionālajiem autoceļiem ir uz ceļa Rīga- Ērgļi, kur posmā no Rīgas apvedceļa līdz pagriezienam uz Tīnūžiem ir līdz četri luksoforu posmi. Posma šķērsošana prasa pusotru stundu, bet to iespējams apbraukt pa ceļiem Ropaži- Ikšķile un Ulbroka- Ogre.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas