Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Brīvdienās nebūs siltāks par plus 4 grādiem; nākamnedēļ kļūs vēl aukstāks

Šajā nedēļas nogalē dienas laikā maksimālā gaisa temperatūra nebūs augstāka par plus 4 grādiem, savukārt nākamajā nedēļā kļūs vēl aukstāks, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Šodien maksimālā gaisa temperatūra būs plus 4 grādi, un tāda ir gaidāma Kurzemē, Zemgalē un Rīgas tuvumā. Savukārt Vidzemē un Latgalē tā būs zemāka, vietām nepārsniedzot plus 1, plus 2 grādu atzīmi.

Naktī uz svētdienu daudzviet Vidzemē un Latgalē un vietām arī Kurzemē gaisa temperatūra noslīdēs zem 0 grādu atzīmes, sasniedzot mīnus 4 grādus.

Arī svētdiena būs dzestra - maksimālā gaisa temperatūra būs ap plus 3 grādiem, turklāt vakarā lielā daļā valsts jau ir gaidāma temperatūras pazemināšanās zem 0 grādiem, Latgalē sasniedzot mīnus 6 grādu atzīmi. Gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu, 29.februāri, turpinās pazemināties, un auksts būs arī pirmdienas rīts, kad gaisa temperatūra varētu sasniegt mīnus 8 grādus.

Sals vietām saglabāsies arī pirmdien dienas laikā, bet citur gaisa temperatūra nebūs augstāka par plus 1 grādu.

Līdzīga situācija būs arī turpmākajās marta pirmajās dienās - naktīs gaiss atdzisīs līdz mīnus 3, mīnus 7 grādiem, un arī dienā gaidāms neliels sals.

Ievērojami nokrišņi šajā nedēļas nogalē netiek prognozēti - tie būs lokāli, īslaicīgi un nelieli. Nākamajā nedēļā nokrišņi gaidāmi otrdien, 1.martā, kad no dienvidiem pāri Latvijai virzīsies nokrišņu zona. Ņemot vērā, ka gaisa temperatūra tikai nedaudz pārsniegs 0 grādu atzīmi vai būs zem, nokrišņi būs sniega veidā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas