Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Brīvdienas paies bez lieliem nokrišņiem

Augusta pirmajās divās dienās Latvijā starp mākoņiem spīdēs saule un tikai vietām nedaudz īslaicīgi līs, prognozē sinoptiķi.

Kurzemē laiks būs saulaināks nekā citviet valstī. Sestdien, pūšot mērenam ziemeļu vējam, gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem, svētdien gaidāms lēns vējš un bezvējš, gaiss kļūs par grādu siltāks. Nakts no sestdienas uz svētdienu būs dzestra - vietām, debesīm skaidrojoties, termometra stabiņš noslīdēs līdz +7 grādiem.

Saskaņā ar pašreizējo Global Forecast System prognozi pirmdien, 3.augustā, atkal daudzviet Latvijā īslaicīgi līs, bet otrdienas naktī un priekšpusdienā valsts rietumu daļā gaidāmas spēcīgas lietavas. Nedēļas otrajā pusē prognozēts anticiklons, līdz ar to sausāks, saulaināks un siltāks laiks - gaiss sakarsīšot līdz +28 grādiem.

Savukārt Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra ceturtdien publicētajā prognozē teikts, ka arī nākamās nedēļas otrajā pusē gaidāmi cikloni un lietus.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas