Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ceturtdien mediķi palīdzību snieguši 14 Dziesmu un deju svētku dalībniekiem

Ceturtdien mediķi traumu gadījumos snieguši palīdzību 14 XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku dalībniekiem, aģentūrai LETA pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Viņa norādīja, ka, kā līdz šim, svētki arī vakar pagājuši mierīgi, un mediķi ārstniecības iestādēs papildus izmeklējumiem un pārbaudēm nogādājuši kopumā 14 dalībniekus, bet situācijas nav bijušas nopietnas. Dziesmu un deju svētku dalībnieki guvuši dažādus sasitumus, potītes traumu, kā arī bijuši atsevišķi gadījumi, kad bijusi esošas slimības saasināšanās, piemēram, asinsspiediena svārstības.

Mediķi aicina svētku dalībniekus parūpēties par savu veselību, turklāt, tā kā tuvojas siltāks laiks, NMPD aicina neaizmirt par regulāru šķidruma uzņemšanu un galvassegu.

Vienlaikus mediķi atgādina, ka svētku dalībnieki citā režīmā un vidē pavadījuši nu jau vairākas dienas, tāpēc īpaši svarīgi rūpēties par savu veselības stāvokli - atpūsties starp mēģinājumiem, kā arī naktīs labi izgulēties, lai pēdējās svētku dienas varētu veiksmīgi sagaidīt.

Jau ziņots, ka XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku laikā līdz 8.jūlijam lielākajā daļā Vecrīgas un Rīgas centra ielu gaidāmi būtiski satiksmes ierobežojumi.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas