Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

CSDD: Lielo klientu pieplūdumu uz tehnisko apskati raisījis dažādu apstākļu kopums

Lielo cilvēku pieplūdumu uz transportlīdzekļu tehnisko apskati otrdien, 11.jūlijā raisījis dažādu apstākļu kopums, tostarp tas, ka svētdiena un pirmdiena visām tehniskās apskates stacijām Latvijā bija brīvdiena, aģentūrai LETA skaidroja Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) Komunikācijas departamenta vadītājas vietnieks Mārtiņš Mālmeisters.

Vienlaikus viņš norādīja, ka jūlijs ierasti bijis ļoti aktīvs tehniskās apskates veikšanas jomā, un klientu pieplūdums novērots ne tikai Rīgā, bet arī daudzviet citur reģionos.

"Domājams, ka klientu plūsma arī tuvākajās dienās būs pastiprināta visās tehniskās apskates stacijās Latvijā, un ir jau piesaistīts papildu darbaspēks, lai pakalpojums tiktu nodrošināts visiem klientiem," sacīja Mālmeisters.

Vienlaikus CSDD aicina klientus izmantot "e-CSDD", lai veiktu apmaksu par tehnisko apskati attālināti, tādejādi samazinot gaidīšanas laiku.

CSDD ir valsts akciju sabiedrība. Direkcija reģistrē transporta līdzekļus Latvijā, izsniedz vadītāju apliecības, veic automašīnu tehnisko apskati un sniedz citus pakalpojumus. Direkcijas kapitāldaļu turētājs ir Satiksmes ministrija.

Jau ziņots, ka CSDD apgrozījums pagājušajā gadā bija 52,747 miljoni eiro, kas ir par 4,3% vairāk nekā 2021.gadā, savukārt direkcijas peļņa pieauga par 74,4% - līdz 6,553 miljoniem eiro, liecina CSDD publiskotā informācija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas