Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Daļai Luminor Bank klientu traucēta pieeja internetbankai

Daļai Luminor Bank klientu piektdien traucēta internetbankas darbība, aģentūrai LETA apstiprināja bankā.

"Šodien īslaicīgi atsevišķos gadījumos klienti saskārās ar traucētu pieeju internetbankai. Ieviešot sistēmas atjauninājumus, šādas situācijas dažkārt ir iespējamas. Šobrīd sistēmas darbība pamatā ir atjaunota, var būt īslaicīgi pārrāvumi, bet tādā gadījumā aicinām klientus dažas minūtes nogaidīt un pieslēgties internetbankai atkārtoti," pauda bankā.

Bankā arī norādīja, ka Luminor šobrīd ir divas internetbankas sistēmas - DNB un Nordea, un, veicot atjauninājumus, piektdien tehniskas problēmas skāra daļu no klientiem, kuri iepriekš bija Nordea klienti.

"Informācijas tehnoloģiju (IT) sistēmu vienkāršošana un konsolidācija ir mūsu 2019.gada prioritāte," atzīmēja bankā.

Tāpat šonedēļ nelieli traucējumi ir SEB bankas mobilās lietotnes darbībā. "Šonedēļ esam identificējuši nelielu lēndarbību mobilās lietotnes darbībā, bet tas tiek uzraudzīts un risināts, un ietekmē tikai daļu no klientiem," informēja bankā, piebilstot, ka šobrīd SEB bankas pakalpojumu pieejamība kopumā nav traucēta.

Jau vēstīts, ka ceturtdien, 7. martā, saistībā ar tehniskajiem sistēmas atjaunināšanas darbiem bija ierobežota Swedbank internetbankas, mobilās lietotnes, karšu un bankomātu izmantošana. Arī piektdien Swedbank pakalpojumu darbībā ir traucējumi.

"Swedbank šodien turpina strādāt pie IT sistēmu pilnveides, lai pilnībā novērstu vakardienas tehniskā incidenta sekas. Dienas laikā iespējami īslaicīgi traucējumi bankas pakalpojumu darbībā," sacīja Swedbank Klientu servisa pārvaldes vadītājs Vadims Frolovs.

Swedbank pēc aktīvu apmēra ir lielākā banka Latvijā, Luminor Bank Latvijas filiāle ir otra lielākā, bet SEB banka ir trešā lielākā banka Latvijā.

 

Top komentāri

mc
m
Tas parāda kāda būs dzīve bez skaidrās naudas,kad kaut kas noies greizi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas