Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -1 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Daugavā pie Krasta ielas konstatēts ap kilometru garš naftas plankums

Rīgā, Daugavā pie Krasta ielas konstatēts naftas produktu plankums, kas vakarā norobežots ar bonām, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plankums pamanīts Dienvidu tilta apkaimē otrdienas vakarā ap plkst.19 un tad uz notikuma vietu bija devušies VUGD darbinieki, kuri Daugavā konstatējuši vienu kilometru garu un 50 metrus platu naftas produktu plankumu.

Pamanītais plankums norobežots ar absorbējošajām bonām un par notikumu informēts Valsts Vides dienests, kam trešdienas laikā piesārņojums būtu jālikvidē, Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta Panorāma sacīja VUGD pārstāve Viktorija Gribuste.

Viņa uzsvēra piesārņojuma plankums nav nekas ārkārtējs - tas veidojas, lietum noskalojot no ceļiem degvielas un eļļas pārpalikumus, kas ātri vien nonāk Daugavā. Tā gadoties kattreiz pēc spēcīgām lietavām un Dienvidu tilta apkaimē tas novērojams bieži.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas