Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Dažos autoservisos uz ziemas riepu maiņu veidojas rindas

Pēdējo dienu laika apstākļi likuši Latvijas autovadītājiem steigšus gatavoties ziemai, un dažos autoservisos veidojas rindas, lai nomainītu vasaras riepas pret ziemas sezonas riepām, apliecināja aptaujāto Latvijas autoservisu pārstāvji.

Gross Auto pārstāvis Artūrs Riba teica, ka pēdējās dienās autoservisā veidojas rindas, lai nomainītu riepas pret sezonai atbilstošākām. "Nu jā, ir pēdējais mirklis, lai nomainītu riepas, līdz ar to arī pēdējās divas trīs dienas veidojas rindas. Taču katru gadu ir līdzīgi ‒ kad ārā temperatūra ir nulle vai mīnus pieci grādi, visi mēģina pagūt nomainīt riepas," pastāstīja Riba.

Arī autoservisa Andiga pārstāvis Andrejs Šalejs norādīja, ka cilvēki aktīvi dodas nomainīt riepas. "Rindas pagaidām vēl nav novērotas, taču domāju, ka būs. It sevišķi tad, kad parādās pirmie sniegi un lielāks sasalums," sacīja Šalejs.

Līdzīga situācija esot arī riepu un auto servisā Sekom un Malker Rent, kur pieraksts, lai nomainītu riepas, ir jau divas trīs dienas uz priekšu.

Savukārt autocentra Varāns pārstāvis Armands Jermaļinskis pavēstīja, ka šajā autoservisā nav novērotas rindas. "Mēs principā strādājam ar pastāvīgajiem klientiem, un rindas neveidojas. Klienti mēģina riepu maiņu apvienot ar kādu citu pārbaudi. Piemērm atbraucot, lai nomainītu eļļu, nomaina arī ziemas riepas," klāstīja Jermaļinskis.

Automašīnām ar ziemas riepām ir jābūt aprīkotām no 1.decembra līdz 1.martam, savukārt ziemas riepas ar radzēm atļauts izmantot no 1.oktobra līdz 1.maijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas