Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega
Kopumā noformēti seši administratīvo pārkāpumu protokoli.

Deviņos mēnešos veiktas 932 azartspēļu uz izložu vietu pārbaudes

Šogad deviņos mēnešos veiktas 932 azartspēļu un izložu vietu pārbaudes, tostarp izmantojot speciālās tehniskās ierīces, kā arī pārbaudes preču un pakalpojumu loteriju izlozēs, informē Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas (IAUI) priekšniece Signe Birne.

Tostarp 2016.gada trešajā ceturksnī pārbaudīta izložu un azartspēļu organizēšanas atbilstība arī Daugavpilī, Krāslavā, Rēzeknē, Ludzā, Kārsavā un tām piegulošajos novados. Atsevišķi kontroles pasākumi veikti vēlās vakara un nakts stundās spēļu zālēs Madonā, Bauskā, Alūksnē, kā arī Rīgas kazino.

Kopumā noformēti seši administratīvo pārkāpumu protokoli.

Deviņos mēnešos IAUI saņemti arī 33 fizisko personu iesniegumi par azartspēļu tīmekļa vietņu un spēļu vietu darbību. Visi saņemtie iesniegumi izvērtēti, veiktas pārbaudes vai sniegtas skaidrojošas atbildes.

Jau vēstīts, ka Latvijā izložu un azartspēļu kompāniju ieņēmumi no izlozēm un azartspēlēm šogad deviņos mēnešos pieauga par 10,8% salīdzinājumā ar pagājušā gada attiecīgo periodu un bija 181,346 miljoni eiro. Tostarp kompāniju ieņēmumi no azartspēlēm pieauga par 9,5%, sasniedzot 160,045 miljonus eiro, bet ieņēmumi no izlozēm palielinājās par 21,9% un bija 21,301 miljons eiro.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas