Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

DP neapstiprina saņemtās ziņas par iespējamu balsu pirkšanu

Drošības policija (DP) saņēmusi vairākus signālus par iespējamu balsu pirkšanu 13. Saeimas vēlēšanās, tomēr tas nav apstiprinājies, trešdienas rītā intervijā LNT raidījumā 900 sekundes sacīja DP priekšnieks Normunds Mežviets.

Viņš nestāstīja, no kurienes nākušas ziņas par iespēju balsu pirkšanu, un pieļāva, ka šādu ziņojumu, tuvojoties vēlēšanām, būs vairāk. Mežviets mudināja iedzīvotāju pa telefonu informēt DP, ja ir aizdomas par balsu pirkšanas mēģinājumiem.

Savukārt taujāts par ārvalstu centieniem ietekmēt 13. Saeimas vēlēšanas, Mežviets teica, ka pagaidām tas neesot novērots, par to neziņojot aŗi DP sadarbības iestādes Latvijā un ārvalstīs, taču DP turot roku uz pulsa un strādā, lai šādu informāciju iegūtu, tai skaitā arī pastiprināti monitorē informatīvo telpu.

"Protams, Krievijas ģeopolitiskajām interesēm atbilstošie naratīvi tiek izplatīti regulāri, mainās varbūt akcenti," piebilda DP priekšnieks.

13. Saeimas vēlēšanas notiks 6. oktobrī.

Top komentāri

Z Līvmane
Z
Rīgas Domes administratīvā aparāta izmantošana nav balsu pirkšana?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
ĻOTI AKTĪVI SĀK DARBOTIES PRET LATVIJAS INTERESĒM >''NO SIRDS LATVIJAI '' ! VIŅAI NEPATĪK KA LATVIJA IR SĀKUSI MAKSĀT NATO VAJADZĪBĀM TOS 2%% !!! SUDRABAI LAIKAM NEPATĪK KA KRIEVIJA JAU PATREIZ NEVARĒS TIK VIENKĀRŠI AR SAVIEM TANKIEM IEVIZINĀTIES LATVIJĀ !!! UN IZSKATĀS KA KAIMIŅŠ JAU ARĪ NO TĀS PAŠAS BRANDŽAS !!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas