Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
LB prezidenta vietniecei Zojai Razmusai, visticamāk, arī ECB padomes izbraukuma sēdē Rīgā būs jāpārstāv Latvija par kukuļņemšanu aizdomās turētā LB prezidenta Ilmāra Rimšēviča vietā

ECB sēde Rīgā bez Rimšēviča

Ja pašreizējā situācija saglabāsies un Eiropas Savienības (ES) Tiesa nepārskatīs kukuļņemšanā aizdomās turētajam Latvijas Bankas (LB) prezidentam Ilmāram Rimšēvičam pašlaik piemēroto drošības līdzekli, līdzīgi kā pēdējās Eiropas Centrālās bankas (ECB) padomes sēdēs, arī tās izbraukuma sēdē 13. un 14. jūnijā Rīgā Latviju pārstāvēs LB prezidenta vietniece, prezidenta pienākumu izpildītāja Zoja Razmusa. To Dienai pauda LB preses sekretārs Jānis Silakalns. ECB padomes sēdē Rīgā plānots apspriest eirozonas monetāro politiku.

Top komentāri

Buks
B
Nav nekādu šaubu, ka Rimševics Dienas īpašniekiem ir nedraugs. Šo nostādni tad arī centīgi atstrādā otras senākās profesijas darboņi Dienas redakcijā.
Neslāvs
N
Rimšēviča kungs noderēs Latvijas Valsts Prezidenta amatam. Pagaidām izteikti 2. labākais kandidāts aiz Egila Levita. Kā rezerves variants der Alvis Hermanis.
Ješka no KNABja
J
Vienalga ! Mēs izpildīsim Volstrītas žīdu pavēli un Rimševičš būs aiz restēm !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas