Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Ekonomikas ministra biroju vadīs Ozola, parlamentārais sekretārs būs Ķirsis

Ekonomikas ministra Daniela Pavļuta biroja vadītājas amatā darbu turpinās Ginta Ozola, Dienai pavēstīja ministrijā.

EM parlamentārais sekretārs būs Vilnis Ķirsis. Mministra preses sekretāre būs Daiga Grūbe, padomniece juridiskajos jautājumos - Inese Druviete, bet padomniece sadarbībai ar partnerorganizācijām - Ilona Platonova.
G.Ozola ieguvusi maģistra grādu politikas zinātnē Latvijas Universitātē un bakalaura grādu matemātikā Liepājas pedagoģijas akadēmijā. Vairāk nekā desmit gadus viņa strādājusi Liepājas pārstāvniecībā Rīgā, kļūstot par tās vadītāju 2005.gadā. Savukārt kopš 2009.marta viņa ir ekonomikas ministra biroja vadītāja.
EM parlamentārais sekretārs V.Ķirsis ieguvis maģistra un bakalaura grādu ekonomikā LU. Vairāk nekā desmit gadus viņš profesionāli darbojies konsultāciju jomā, uzņēmējdarbībā un valsts pārvaldē. Pēdējos četrus gadus vadījis savu biznesa konsultāciju uzņēmumu Fors Fortis, sniedzot atbalstu uzņēmumiem inovāciju un ražošanas jomā, kā arī Eiropas Savienības līdzekļu piesaistē, tā gūstot labu ieskatu uzņēmējdarbības vidē un aktuālajās problēmās.
Ministra preses sekretāre būs D.Grūbe, kura ieguvusi maģistra grādu politikas zinātnē LU un bakalaura grādu politikas zinātnē Rīgas Stradiņa universitātē. No 2008.gada februāra strādājusi nacionālajā ziņu aģentūrā LETA, kur pēdējos gadus bija aģentūras izveidotā biznesa portāla Nozare.lv atbildīgā žurnāliste par finanšu un makroekonomikas nozarēm. 
Ministra padomniecei juridiskajos jautājumos I.Druvietei ir maģistra grāds tiesību zinātnē, kas iegūts Rīgas Juridiskajā augstskolā, kā arī bakalaura grāds gan politoloģijā, gan tiesību zinātnē LU. I.Druviete izstrādājusi doktora darbu jurisprudencē par starptautisko komerciālo šķīrējtiesu, kura aizstāvēšana paredzēta 2012. gada sākumā. Vairāk nekā piecus gadus I.Druviete strādājusi Rīgas Juridiskajā augstskolā kā lektore maģistra un bakalaura studiju programmās.
Ministra padomniece sadarbībai ar partnerorganizācijām I.Platonova ieguvusi maģistra un bakalaura grādu ekonomikā LU. Viņai ir vairāk nekā 15 gadu profesionālā pieredze gan privātajā sektorā, gan valsts pārvaldē. I.Platonova strādājusi gan mārketinga, gan projektu vadīšanas jomā tādos uzņēmumos kā KPMG un Arēna Rīga, kā arī valsts pārvaldē – Eiropas Integrācijas birojā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas