Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

EM valsts sekretāra vietnieka amatā stājies Raimonds Aleksejenko

Kopš vakardienas, 25.februāra, Ekonomikas ministrijas (EM) valsts sekretāra vietnieka amatā stājies Raimonds Aleksejenoks, aģentūru LETA informēja ministrijā.Aleksejenko tiešā pakļautībā būs trīs EM departamenti - Eiropas Savienības (ES) fondu ieviešanas departaments, Uzņēmējdarbības konkurētspējas departaments un Tautsaimniecības struktūrpolitikas departaments.

Vienlaikus Aleksejenko būs atbildīgā amatpersona par darba organizāciju trīs EM padotībā esošajās iestādēs - Tūrisma attīstības valsts aģentūrā, Centrālajā statistikas pārvaldē un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā (LIAA).Pēdējos septiņus gadus Aleksejenko strādājis LIAA, pildot Programmu sadarbības iestādes vadītāja un Programmu vadības nodaļas vadītāja pienākumus.Laika posmā no 1999.gada līdz 2007.gadam Aleksejenko strādājis dažādos amatos EM, tostarp vadījis Rūpniecības departamentu un Investīciju un finanšu departamentu. Aleksejenko ir arī iepriekšējā darba pieredze privātajā sektorā.

Top komentāri

KNAB
K
Tāds ģimenes bizness Ozoliem tur top. Vīra (Ozola) labā roka kļūst par sievas (Reiznieces-Ozolas) labo roku. Drošivien drīz arī citi kadri tiks mainīti.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas