Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

EP vēlēšanās sola asu cīņu

Ceturtdien noslēdzas kandidātu sarakstu iesniegšana Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās. Pētot līdz šim iesniegtos partiju vai apvienību kandidātu sarakstus, redzams, ka cīņa par vēlētāju vietām būs sīvāka nekā iepriekš un daudz kas būs atkarīgs no kandidātu individuālajām aktivitātēm vēlēšanu mērķu sasniegšanā. Ļoti pamanāma ir daudzu pazīstamu cilvēku kandidēšana, kas varētu vairāk uzrunāt un piesaistīt vēlētājus. "Agrāk partijas vairāk meklēja kandidātus savās rindās, bet, zinot sabiedrības rezervēto attieksmi pret politiķiem, mazinājās vilkme dabūt vēlētājus uz iecirkņiem. Šogad izskatās, ka ir vairāk atpazīstamu, savā ziņā kolorītāku cilvēku, arī ārpus partijām. Tas vēlētājiem šīs vēlēšanas varētu padarīt interesantākas," sarunā ar Dienu vērtēja Tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS valdes loceklis Arnis Kaktiņš.

Top komentāri

beiža
b
Nu protams, atkal muzikanti, aktieri, žurnalisti, sportisti.... . Lai arī no politikas neko nesajēdz, bet uz Eiroparlamentu tēmē. Kad beidzot vēlētājs būs tik gudrs, ka balsos par politiķiem, ekonomistiem, juristiem?
Sausiņš
S
Būtu vismaz ar nažiem padurstījušies vai ringā kā Habibs ar Makgregoru, savādāk nulle jēgas un nulle intereses. Gribat treknā un slinkā dirnēšanā Briselē, dariet kaut ko publikas izklaidei. Tāpat visiem skaidrs, ka nekādas jēgas no šiem Briseles iekārotājiem mums nav.
kurts
k
Cīņa var būt tajos slāņos, bet masas tas neiekustinās. Jau visi Briselē un Strasbūrā tautai ir kļuvuši tikpat sveši kā savulaik Maskavā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas