Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Festivāla Jaunais vilnis rīkotāji šovasar Dzintaru koncertzālē plāno organizēt citu pasākumu

Festivāla Jaunais vilnis rīkotāji šovasar Dzintaru koncertzālē organizēs citu pasākumu - citā formātā un ar citu nosaukumu, raksta portāls rus.lsm.lv, kuram to pavēstījis kāds avots, kurš vēlējies palikt anonīms.

Plānots, ka Jūrmalā varētu notikt vairākas dienas ilgs šovs ar populāru Krievijas estrādes zvaigžņu piedalīšanos. Jaunā viļņa vadītāja Igora Krutoja pārstāvji pašlaik risinot sarunas par Dzintaru koncertzāles īri. Atšķirībā no festivāla Jaunais vilnis nav paredzētas pasākuma tiešās translācijas televīzijā.

"Krutojam Kremļa līmenī piedraudēja - var rīkot savu festivālu Jūrmalā, bet tad nebūs nekādu tiešraižu Krievijas televīzijā. Vēl vairāk: tiem māksliniekiem, kuri uzstāsies Jūrmalā, netiks atļauts filmēties daudzos raidījumos populārākajos televīzijas kanālos, kas, protams, zvaigznēm nozīmē nāves spriedumu," pauda informācijas avots. Krutojs nevēloties arī pazaudēt iespēju rīkot festivālu Dzintaru koncertzālē vasaras mēnešos, kad politiskā situācija būs mainījusies uz labu, tāpēc izdomājis variantu, kā to paturēt.

Rast apstiprinājumu šai informācijai pagaidām nav izdevies. Spriežot pēc Bilesuserviss.lv mājaslapas, laiks jūlijā un augustā, kad parasti notiek Jaunais vilnis, pagaidām nav aizpildīts.

Jūrmalas mērs Gatis Truksnis šonedēļ intervijā telekompānijas LNT raidījumam 900 sekundes, runājot par Dzintaru koncertzāles vasaras programmu un pēdējām ziņām par Jauno vilni, norādīja, ka rit intensīvs darbs, lai veidotu programmu dažādām gaumēm. Viņš aicinājis dažas nedēļas pagaidīt, kad būs publicēta koncertzāles Dzintari programma. Tajā viss būšot redzams.


    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli


    Ziņas

    Vairāk Ziņas


    Politika

    Vairāk Politika


    Rīgā

    Vairāk Rīgā


    Novados

    Vairāk Novados


    Kriminālziņas

    Vairāk Kriminālziņas