Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

FOTO: Jau kopš piektdienas nakts brīvprātīgie meklē pazudušo Raimondu Vilci

Naktī uz 4. augustu Bezvests.lv brīvprātīgo komanda uzsāka pirms divām nedēļām pazudušā Tukuma rajona Pūres iedzīvotāja Raimonda Vilces meklēšanu.

Ap vieniem naktī brīvprātīgie izbrauca no Rīgas sākotnēji piecu cilvēku sastāvā, lai palaistu dronu ar termālā spektra kameru. Ar šādu ierīci vēsajā naktī no augstuma var saskatīt siltus objektus, bet pēc tam pārbaudītu visus aizdomīgos punktus klātienē. Dronu palaida ap plkst.3 naktī, to aizdeva latviešu firma Atlas Aerospace.

Ap plkst.6 rītā ieradās Bezvests.lv kinologu grupa - pieci kinologi ar trīs suņiem - Džei-Džei, Jūli un Valli. Viņi pārbaudīja aizdomīgos punktus, kā arī ūdenstilpju krastus, tajā skaitā purvainus apgabalus, kurus nācās pārvarēt brienot. Šajā etapā meklēšana noslēdzās bez rezultātiem. Kinologu grupa turpināja meklēšanu pa saviem maršrutiem, tajā pašā laikā brīvprātīgie turpināja darboties ar dronu un fiksēt jaunus objektus. 

Ap plkst.8 rītā ieradās jauni papildspēki - vēl citi brīvprātīgie no dažādiem Latvijas novadiem, pārsvarā no Rīgas un Kurzemes, kopā 34 cilvēki. Brīvprātīgie sadalījās grupās un pēc instruktāžas noklausīšanās izkārtojās cilvēku ķēdē un metru pēc metra pārmeklēja apkārtni.

Sestdien, 4. augustā meklēšana turpinājās līdz pat diviem dienā. Diemžēl pat pēc visu maršrutu pārbaudes meklēšana rezultātus nedeva. Atliek iespēja, ka vīrietis tomēr varēja kaut kur aizbraukt. 

Ja kāds ir redzējis pazudušo vai var paziņot, kādā virzienā vīrietis devies, ar kāda maršruta autobusu braucis no Pūres, kur viņš redzēts pēdējo reizi, tie būs jauni pavedieni, kas ļaus turpināt meklēšanu. 

Top komentāri

Malači bezvests.lv
M
Laba slēptā reklāma. Tikai būtu no sākuma atraduši, pēc tam, savus "mednieku" stāstus stāstītu, kaut piecos rakstos un ovācijas = ziedojumus un virsziedojumus saņemtu. Interesanti, cik tad tūkstošus šoreiz gribat saņemt ziedojumos ? Bet Jūsu biznesa mārketinga daļa man patīk. Tiešām protat cilvēkus motivēt ziedojumiem. Cepure nost ! Gandrīz, kā toreiz -https://tautaruna.nra.lv/nebusanas/232523-brivpratigie-parmet-bezvests-lv-bezdarbibu-pazudusa-krisjana-meklesana/
???
?
Kur ir pazudušā cilvēka foto,nevar taču zvanīt par visiem no Pūres izbraukušajiem?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas