Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

FOTO: Jaunā gada salūts Rīgā; Liepājā un Ventspilī uguņošanu nācies atcelt

Ventspilī un Liepājā Jaunā gada sagaidīšanas salūts spēcīgā vēja dēļ tika atcelts, savukārt Rīgā laikapstākļi svinības nav ietekmējuši un iedzīvotājus, ieskandinot 2019. gadu, priecēja krāšņa uguņošana.

Rīgā gadu mijas sagaidīšanas pasākumi krastmalā un Vecpilsētā pulcējuši apmēram 50 000 rīdzinieku un pilsētas viesu, lēš pasākumu organizatori.

Kā aģentūru LETA informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, vairāki tūkstoši cilvēku Jauno gadu sagaidīja Vecrīgā, kur Doma laukumā darbojās tirdziņš un uzstājās mūziķi. Svētku noskaņu pilsētā raisīja arī festivāla Ziemassvētku egļu ceļš vides objekti.

Omulīgākai gaisotnei krastmalā darbojās tirdzniecības vietas, piedāvājot gadu mijas svinībām raksturīgus ēdienus.

Pasākumā apmeklētājus uzrunāja Valters Krauze, bet par muzikālu noskaņu gādāja dīdžejs [Ex] da Bass. Ikviens varēja noklausīties koncertprogrammu Vecgada disko nonstop ballīte, Fēliksa Ķiģeļa un grupas priekšnesumu, kā arī dejot grupas Bermudu divstūris pavadībā.

Gadu mijas noskaņu krastmalā raisīja svētku uguņošana, kuras māksliniecisko priekšnesumu nodrošināja SIA International Fireworks Design.

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (Saskaņa) izteicis pateicību visiem svētku organizatoriem, māksliniekiem, tehniskajam personālam, kā arī policijai, kas gādāja par drošu svētku norisi: "Īpašu paldies saku arī visiem svētku apmeklētājiem, kuru dēļ tika organizēts šis vērienīgais pasākums. Kuplais apmeklētāju skaits dod pārliecību, ka šīs par tradīciju kļuvušās svinības noteikti jāturpina arī citus gadus."

papildināta visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas