Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

FOTO: Jūrmalā izveidota 22 kilometrus gara distanču slēpošanas trase

Sniega segai jūras krastā sasniedzot piemērotu biezumu, Jūrmalas pilsētas pludmalē no Lielupes līdz Jaunķemeriem izveidota slēpošanas trase, kas 22 kilomentru garumā paredzēta klasiskajai distanču slēpošanai. Dzintaru pludmalē izveidota arī īsāka trase slēpošanai slidsolī, informē Jūrmalas pilsētas dome.

Trase slēpošanai slidsolī aptuveni kilometra garumā pieejama Dzintaru pludmalē posmā no Turaidas ielas pie Dzintaru koncertzāles līdz Tirgoņu ielai pie bruņurupuča. Turpat arī nesen ir izveidota pastaigu taka ar apgaismojumu – šajā posmā var ērti slēpot arī dienas tumšajā laikā. Trases slēpotājiem pieejamas bez maksas.

Majoros kopš janvāra sākuma darbojas arī slidotava un slidu noma. Sestdienās slidotāji aicināti uz slidošanu disko mūzikas un gaismu pavadījumā no plkst.18:30 līdz 20:30.  Svētdienās no plkst.12 līdz 14 slidotavā bērnu rīts, kur bērni var mācīties slidot kopā ar treneri – Jūrmalas talismanu bruņurupuci. Vēl sestdien, 16.janvārī, publiskā slidotava darbosies no plkst. 14.30 līdz 15.45, no plkst.16.00 līdz 18.00 varēs slidot ar nūjām.

Svētdien, 17.janvārī, publiskā slidošana no plkst. 14.15 līdz 16.30 un 18.45 līdz 20.00, slidošana ar nūjām plkst.17-18.30 Slidošanas grafiks pieejams mājaslapā http://jssc.jurmala.lv/. Maksa par slidošanu 3 eiro stundā, skolēniem un pensionāriem 1,50 eiro stundā. Slidošana ar nūjām 4,50 eiro stundā, skolēniem un pensionāriem 2,50 eiro stundā. Slidu noma 1,50 eiro stundā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas