Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

FOTO: Latvijas, ASV un Kanādas karavīri sakopj dzīvnieku patversmi Otrā māja

Sestdien, 2. decembrī, Daugavpils novadā dzīvnieku patversmē Otrā māja Zemessardzes 3. Latgales brigādes atsevišķās kaujas atbalsta rotas karavīri, Zemessardzes 34. kaujas atbalsta bataljona karavīri, zemessargi un sabiedroto karavīri sniedza atbalstu saimnieciskajos darbos.

Karavīri un zemessargi veica teritorijas un dzīvnieku mītņu uzkopšanas darbus un piedalījās arī citos dzīvnieku patversmes labiekārtošanas darbos.

Patversmi sakopa Zemessardzes 3. Latgales brigādes atsevišķās kaujas atbalsta rotas karavīri, Zemessardzes 34. kaujas atbalsta bataljona karavīri un zemessargi, NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas karavīri, kā arī ASV karavīri, kas atrodas Latvijā operācijas Atlantic Resolve ietvaros. 

Biedrība Otrā māja dzīvniekiem savu darbību sāka 2010. gada 20. maijā, bet 2014. gada 12. aprīlī biedrība dibināja dzīvnieku patversmi Otrā māja, kas atrodas Daugavpils novada Demenes pagastā pie Jāņuciema.

Top komentāri

Margarēta
M
Kāpēc patversmē, kas darbojas jau 7 gadus, izskatās tā, kā tur izskatās? Vai tad nav kaut kādas prasības, kam ir jābūt, lai patversmi varētu reģistrēt, un kādām normām tai ir jāatbilst? Vai katrs var klajā laukā uztaisīt 5 suņubūdas, reģistrēt patversmi un sākt prasīt ziedojumus un lai armija brauc un taisa suņiem būdas un apkārt žogus? Vai tiešām bruņotajiem spēkiem nav citu objektu, kuru sakopšanā vai uzturēšanā iesaistīties labdarības ietvaros? Piemēram, vēsturiski objekti?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas