Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Gaidāma mākoņaina un vējaina diena, vakarā vietām līs stipri

Sestdienas rītā daudzviet valsts rietumu un centrālajā daļā ir lietus - pārsvarā neliels un īslaicīgs, Kurzemē līst spēcīgāk, liecina meteoroloģiskā informācija. Sestdien Latvijā būs pārsvarā mākoņains laiks un dienvidu, dienvidaustrumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 9-14 metriem sekundē, prognozē sinoptiķi.

Visā valstī agrā rītā debesis klāj mākoņi. Pūš lēns līdz mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš.

Gaisa temperatūra agrā rītā +16..+19 grādi, valsts austrumu daļā +12..+15 grādi.

Rīgā apmācies rīts, brīžiem iespējams lietus. Dienvidu, dienvidaustrumu vējš brāzmās pastiprinājies līdz desmit metriem sekundē, gaisa temperatūra ir +17 grādi.

Dienā daudzviet uzlīs, vietām īslaicīgi līs stiprāk, Latgalē nav gaidāmi nokrišņi. Vakarā valsts rietumu un centrālajā daļā, vēlāk naktī arī austrumu novados gaidāmi spēcīgāki nokrišņi - lietusgāzes, iespējams arī pērkona negaiss.

Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +20..+26 grādiem.

Rīgā debesis klās mākoņi, brīžiem iespējams lietus. Dienvidu, dienvidaustrumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 13 metriem sekundē, gaiss iesils līdz +24 grādiem.

Latviju šķērso siltā atmosfēras fronte, no rietumiem tuvojas aukstā fronte. Atmosfēras spiediens pazeminās; sestdienas rītā tas ir no 759 dzīvsudraba staba milimetriem valsts rietumos līdz 765 milimetriem austrumos (jūras līmenī).

Maksimālā gaisa temperatūra piektdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +20 grādiem Dagdā līdz +27,5 grādiem Dobelē.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 21.augustā bija +40 grādi Spānijā. Vācijā gaiss sakarsa līdz +37 grādiem. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz sestdienu nulle grādu Islandē.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas