Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Ginekologi no Francijas un Krievijas veiks sarežģītu operāciju paraugdemonstrējumus

Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā ceturtdien, 19.aprīlī, ginekologi no Francijas un Krievijas veiks sarežģītu operāciju paraugdemonstrējumus, aģentūru LETA informēja slimnīcas preses sekretāre Aija Lietiņa.

Austrumu slimnīcā viesosies ginekologi Revazs Botčorišvili no Francijas un Vitālijs Beženars no Krievijas. Ginekologi, piedaloties Austrumu slimnīcas Ginekoloģijas klīnikas personālam, veiks divas sarežģītas, minimāli invazīvas operācijas. Profesors Botčorišvili veiks dziļās endometriozes ķirurģisku ārstēšanu, kas nepieciešama auglības saglabāšanai un uzlabošanai, pastāstīja Lietiņa.

Savukārt profesors Beženars veiks dzimumorgānu noslīdējuma koriģēšanu jaunai sievietei.

Vērot operācijas paraugdemonstrējumus ieradīsies aptuveni 120 ginekologi no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Tāpat ķirurgus darbībā būs iespējams vērot lielajos ekrānos konferenču zālē, nodrošinot tiešraides no operācijas zālēm.

Pēc operācijām Botčorišvili lasīs divas lekcijas par jaunākajām iespējām ginekoloģiskajā endoskopijā, kā arī notiks diskusijas.

Paraugdemonstrējumi notiks Baltijas valstu ginekoloģiskās endoskopijas konferences laikā. Tā sāksies plkst.8.30 un norisināsies visas dienas garumā.

Konferenci sadarbībā ar Austrumu slimnīcas Ginekoloģijas klīniku rīko Latvijas Ginekologu un dzemdību speciālistu asociācija un Latvijas Ginekoloģiskās endoskopijas asociācija.

Top komentāri

Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Paldies par paziņojumu. Ideāli jau būtu, ka arī es varētu būt novērotaju pulkā, jo visu mūžu mēs ārsti mācāmies un papldināmies. Sveicu kolēģus !!!
iespējams
i
Acīmredzot paraugdemonstrējumos operēs Depardjē...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas