Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Iedzīvotājiem, kuri pabalstus un pensijas saņem GE Money Bank, jāinformē VSAA par kontu citā bankā

No Latvijas tirgus aizejošā "GE Money Bank" tikai līdz šodienai turpina pieņemt Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) maksājumus un ieskaitīt tos esošajos klientu GE Money Bank kontos._GE Money Bank _turpinās sniegt pakalpojumus līdz piektdienai, bet pēc tam pārtrauks iedzīvotāju un uzņēmumu norēķinu kontu apkalpošanu.

Tāpēc VSAA aicinājusi iedzīvotājus, kuru pabalsti un pensijas līdz šim tikušas pārskaitītas uz kontu GE Money Bank, informēt VSAA par jaunu kontu citā bankā.Pēc konta atvēršanas ir jāuzraksta iesniegums ar lūgumu turpmāk visas VSAA izmaksas pārskaitīt uz jauno kontu. Iesniegumu var iesniegt jebkurā VSAA nodaļā. Iespējams, izvēlētā banka piedāvās pati nogādāt šo iesniegumu VSAA, tomēr, ja iesniegums tiks sūtīts pa pastu vai ar jaunās bankas starpniecību, paies ilgāks laiks, kamēr VSAA saņems un nomainīs informāciju, iepriekš informēja VSAA.Jaunu kontu var atvērt jebkurā bankā. Pensijas vai sociālā nodrošinājuma pabalstu saņēmēji var izvēlēties arī maksājumu piegādi dzīvesvietā, par ko gan būs jāmaksā šī pakalpojuma sniedzējam Latvijas Pastam - 1,22 lati. Šo summu VSAA ieturēs no izmaksājamās pensijas vai pabalsta. Vienlaikus, izvēloties šādu izmaksas veidu, jārēķinās, ka var manīties pensijas/pabalsta izmaksas datums.GE Money Bank Latvijā darbu sāka 2008.gada aprīļa beigās, apvienojot AS GE Money, kas Latvijā darbojās kopš 2004.gada, un AS _Baltic Trust Ban_k.No Latvijas tirgus pakāpeniski izies visi GE Money uzņēmumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas