Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Laimas sapņu mājiņā aicina sarūpēt dāvanas trūcīgām ģimenēm

Jau trešo gadu pēc kārtas Ziemassvētku laikā saldumu ražotājs Laima, atklājot Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņu, aicina sabiedrību piedalīties labdarības akcijā un kopā piepildīt Latvijas maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu sapņus par Ziemassvētku dāvanām, kuras pašas ģimenes nevar atļauties.

Laima sadarbībā ar biedrību Ascendum aicina līdzcilvēkus apmeklēt Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņu pie Laimas pulksteņa un kopā piepildīt 500 Latvijas daudzbērnu ģimeņu bērnu sapņus, sarūpējot Ziemassvētku dāvanas. Pateicoties līdzcilvēku sirds dāsnumam un sabiedrības atbalstam, šo gadu laikā Ziemassvētku brīnums sarūpēts jau vairāk nekā 700 bērniem no daudzbērnu ģimenēm visā Latvijā.

"Ziemassvētku laiks ir īpašs brīnumu laiks, kad mēs katrs noticam brīnumam un klusībā ceram, ka piepildīsies mūsu viskvēlākie sapņi. Šajā laikā mēs daudz biežāk domājam gaišas domas un darām labus darbus, dāvājot Mīlestību un atbalstot līdzcilvēkus. Kopš 2012. gada mēs visi kopā — Laima ar līdzcilvēku atbalstu — esam palīdzējuši vairāk nekā 700 daudzbērnu ģimeņu bērniem. Arī šogad visi kopā mēs varam palīdzēt piepildīt bērniņu sapņus, atnākot uz Laimas Mīlestības mājiņu, sniegt atbalstu un izvēlēties daudzbērnu ģimeņu bērnu zīmētās kartiņas un sarūpēt dāvaniņu, pēc kuras mazā sirsniņa visvairāk ilgojas," izteikusies Laimas zīmola vadītāja Maija Brūkle.

Pirmo Latvijas maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu veidoto kartiņu no Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņas brīnumu egles paņems Sindijas un Guntara Meluškānu ģimene, kas paši audzina četrus bērnus. Viņi, rādot piemēru citiem, šogad nolēmuši palīdzēt trim bērniņiem, sarūpējot Ziemassvētku dāvanu, pēc kā ilgojas mazās bērnu sirsniņas.

Labdarības akcija Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņā pie Laimas pulksteņa Rīgā norisināsies no 30. novembra līdz 2015. gada 8. janvārim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas