Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
Sākoties siena laikam un kulšanas darbiem, laukos atklājas patiesās sausuma radītās sekas

Ir sliktāk, nekā iepriekš cerēts

Nepieredzēti ilgstošā sausuma dēļ stāvoklis Latvijas laukos ir ļoti dažāds. Ir saimnieki, kuri saprot, ka nav vērts braukt virsū uz lauka, un ir arī tādas saimniecības, kurās ir daudz darba, kopējo situāciju iezīmē Latvijas Zemnieku federācijas vadītāja Agita Hauka. Uz rekordražām šogad nevar cerēt. Grūtāk esot tām saimniecībām, kurās audzē tikai vienu kultūru, bet lielākais sausums ir Kurzemē. Tomēr zemnieki cerības nezaudē.

Top komentāri

ļuļa
ļ
aha, monokultūru audzētāji ieberzās. visu laiku visi šitie pilnām mutēm stāstīja, ka nākotne ir lielajās monokultūru platībās, un ka mazās saimniecības ar vairākām kultūrām ja ne pašas iznīks, tad to iznīkšana ir jāveicina, jo tās esot nerentablas. nu tad pierādiet tagad, ka spējat būt rentabli. bet citādi - nemaz nav žēl. saņēmāt milzu piemaksas par platībām, mazās saimniecības norijāt, līdz ar ko drastiski izmainās tradicionālā latvijas lauku ainava, paši vizinieties ar džipiem un pērkiet tehniku par simtiem tūkstošu eiro, tagad īstais laiks pierādīt, ka jums bija taisnība un monokultūras ir nākotnes saimniecības modelis. uz priekšu.
TrollisJT
T
Beigu beigās taču nonāks pie secinājuma par speciāla rezerves fonda izveidi... tāpat, kā bankām... . Puši, kuri visu laiku žēlojas... bet braukā ar prezidenta klases džipiem... var taču kaut ko iemest nebaltai dienai.
Jābūts Stulbiņš
J
Ir sliktāk, jo iepriekš melots.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas