Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Izsludināts konkurss uz jurista starptautisko šķīrējtiesu jautājumos amatu Valsts kancelejā

Valsts kanceleja izsludinājusi konkursu uz vakanto jurista starptautisko šķīrējtiesu jautājumos amatu.

Jau pagājušajā gadā Valsts kanceleja meklēja juristu starptautisko šķīrējtiesu jautājumos un patlaban ir izsludināts konkurss uz vēl vienu amata vietu, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta pārstāve Zaiga Barvida.

Izvēlētajam pretendentam būs jāpārstāv valsts starptautisko šķīrējtiesu procesos, jāizvērtē ar valsts interešu pārstāvību starptautiskos šķīrējtiesu procesos saistītus jautājumus un jāsagatavo valsts interešu pozīcijas. Darba pienākumos ietilps komunikācijas nodrošināšana ar šķīrējtiesas procesā iesaistītajām pusēm, analītiskā darba veikšana, tostarp analizējot šķīrējtiesu pieņemtos lēmumus, sniedzot Ministru prezidentam un Ministru kabinetam priekšlikumus par nepieciešamajiem uzlabojumiem.

Juristam būs jāsniedz metodiskā palīdzība citām valsts institūcijām jautājumos, kas saistīti ar ārvalstu investīciju aizsardzību, kā arī jāpārstāv valsts intereses vispārējās jurisdikcijas vietējos tiesu un šķīrējtiesu procesos.

Lai pretendētu uz šo amatu, ir jābūt augstākajai izglītībai tiesību zinātnē vai otrā līmeņa profesionālajai juridiskajai izglītībai, vēlams ir tiesību zinātnē iegūts maģistra grāds. Kā prasība ir vismaz trīs gadu pieredze jurista amatā, pieredze un pārstāvība starptautisko šķīrējtiesu tiesvedības procesos, pieredze mediācijā, kā arī ir vēlama pieredze tiesību aktu projektu izstrādē un analīzē. Pretendentiem ir jāpiemīt teicamām spējām argumentēt savu viedokli kā mutiski, tā arī rakstiski.

Pieteikumus konkursā var iesniegt līdz 28.aprīlim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas