Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Izveidota mājas lapa uzņēmējiem eiro ieviešanas atbalstam

No 9. maija Latvijas uzņēmējiem pieejams vēl viens interneta resurss eiro ieviešanas procesa nodrošināšanai – www.euroiekartas.lv. Tajā jebkurš uzņēmējs var pēc dažādiem kritērijiem izvērtēt, kādas skaidrās naudas apstrādes iekārtas viņam būs nepieciešamas, gatavojoties valūtas maiņas procesam, portālu Diena.lv informēja pilna apjoma biznesa drošības risinājumu uzņēmums Hansab valdes priekšsēdētājs Māris Lūks.

Jaunajā mājas lapā var iepazīties ar Latvijas uzņēmējiem pieejamo skaidrās naudas apstrādes tehniku, kas atbilst Eiropas Centrālās bankas (ECB) prasībām un iekļauta ECB sertificēto iekārtu sarakstā. Pieejamā tehnika tajā sadalīta pēc funkcionalitātes, dodot iespēju ērti atlasīt un salīdzināt dažādus naudas skaitītājus un viltojumu detektorus atkarībā no uzņēmuma vajadzībām. Tāpat mājas lapā būs vienkopus atrodama arī cita informācija par drošas eiro ieviešanas jautājumiem.

Savlaicīga plānošana un risku apzināšana, kā arī sertificētu naudas apstrādes iekārtu izmantošana ļaus uzņēmumiem, kuru ikdiena saistīta ar skaidrās naudas apstrādi, efektīvi sagatavoties valūtas maiņas procesam.

Hansab, kas nozīmīgu pieredzi eiro ieviešanā ieguvis ne tikai kaimiņvalstī Igaunijā, bet arī citās Eiropas valstīs, ir pārliecinājies, ka valūtas maiņas procesā ieguvēji ir tie, kuri savlaicīgi nodrošinājušies ar atbilstošu naudas skaitīšanas un autentifikācijas tehniku, kā arī ieguldījuši līdzekļus darbinieku apmācībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas