Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Jūrmalā aizturēti divi vīrieši, kuri jau vairākkārt pieķerti glabājot narkotikas

Jūrmalā aizturēti divi vīrieši par narkotiku glabāšanu un realizāciju, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā (VP).

Pagājušajā nedēļā Jūrmalas policijas iecirkņa darbinieki saņēma informāciju, ka Jūrmalā kāds vīrietis nodarbojas ar narkotisko vielu realizāciju.

Realizējot operatīvo informāciju, policijas darbinieki 6. novembrī ap pulksten deviņiem vakarā Jūrmalā, Dubultos, aizturēja 1987. gadā dzimušu vīrieti, pie kura atrada un atsavināja 7,5 gramus metamfetamīna. Vīrieti nogādāja policijas iecirknī.

Turpinot izmeklēšanu, policistiem izdevās noskaidrot, ka aizturētais narkotiskās vielas iegādājies no kāda 1984. gadā dzimuša vīrieša. Policijas darbinieki naktī uz 7. novembri veica kratīšanu aizdomās turamā vīrieša dzīvesvietā, Zolitūdē. Pārbaudes laikā policisti atrada un atsavināja 2,3 gramus metamfetamīna. Vīrietis tika aizturēts un nogādāts policijas iecirknī. Identificējot aizturēto vīrieti, policijas darbinieki noskaidroja, ka viņš jau iepriekš bija tiesāts par noziedzīgiem nodarījumiem saistībā ar nelikumīgu narkotisko vielu apriti.

Par šo gadījumu policijā sākts kriminālprocess par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu iegādāšanos, glabāšanu realizācijas nolūkā un neatļautu realizēšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās. Šādam noziegumam likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Pagājušajā piektdienā abiem aizturētajiem tiesa piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas