Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kalnmeieram par noklausīšanos aizdomas radījusi uz paklāja atrasta detaļa

Ģenerālprokuroram Ērikam Kalnmeieram aizdomas par noklausīšanos radusies, kad uz paklāja atradis aizdomīgu detaļu, otrdien pēcpusdienā, komentējot paziņojumu, ka viņš ir, iespējams, noklausīts, intervijā LNT sacīja ģenerālprokurors.

Kalnmeiers intervijā LNT un arī Latvijas radio šodien paziņoja, ka viņam aizdomas par iekļūšanu viņas dzīvesvietā radījusi suņa aizdomīgā uzvedība - "suns pārlidojis pāri žogam nesaprotamā veidā". Tehniskais darbinieks, kurš to ir darījis, neesot bijis pietiekoši uzmanīgs, jo prokurors atradis uz paklāja "nieciņu".

iekļūšana notikusi 2016. gadā un 2017.gada pavasarī. Abās reizes izlaists arī suns, pēdējā reizē tas ir bijis sazāļots. 

Kalnmeiers uzskata, ka tas ir "reāls fakts".

Latvijas radio viņš sacīja, ka ir 100% pārliecināts, ka sunim nav iespējams pašam izkļūt no aizslēgtās teritorijas, turklāt mājdzīvnieks nekad to neesot darījis. Ģenerālprokurora dzīvesbiedre tolaik atradusies ārpus mājās. Suns gan vēlāk atrasts, taču viņš izskatījies neadekvāts un sazāļots, turklāt ar veselības traucējumiem.

Ģenerālprokurors Latvijas Radio apgalvoja, ka nevienu personu, kura būtu saistīta ar minētajiem notikumiem, nosaukt nevar. Viņš arī neesot apgalvojis, ka tie varētu būt Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbinieki.

Laikraksts Neatkarīgā Rīta Avīze otrdien publicējis ģenerālprokurora interviju, kurā Kalnmeiers apgalvojis, ka 2010.gadā kāds augsta līmeņa KNAB darbinieks viņu informējis par to, ka nu jau bijusī KNAB priekšnieka vietniece Juta Strīķe un bijušais KNAB Operatīvo izstrāžu nodaļas priekšnieks Juris Jurašs ir devuši komandas saviem operatīvajiem darbiniekiem neoficiāli vākt informāciju par viņu un par viņa ģimeni "ar mērķi kaut ko sliktu sagrābstīt".

Top komentāri

Nja
N
Klaunmeijer - parādi to detaļu, jeb aizmirsi, kur noliki?
kgb
k
lustīga dzīvošana Latvijā. SAB direktorus iekausta/apzog, ģenerālprokuroru noklausās... jāsāk bažīties, ka daža laba sieviešu dzimtas augstākā valsts amatpersona nekrīt laulību afērista skavās...
AD
A
jo ātrāk komūnistiem Latviijā pienāks gals, jo visiem mums labāk!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas