Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kariņš Latvijas Radio 95. dzimšanas dienā: Radio ir svarīgs sabiedrības vērtību jostas audējs

Latvijas Radio ir svarīgs sabiedrības vērtību jostas audējs, kurš diendienā ir kopā ar iedzīvotājiem pilsētās un attālākos reģionos, ierakstā mikroblogošanas vietnē Twitter pauda Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV), sveicot Latvijas Radio 95.gadadienā.

"Paldies par profesionalitāti, pašaizliedzību un cieņpilno attieksmi, kas jau 95 gadus ir pamatā jūsu darbam un sarunai ar iedzīvotājiem," pateicību Latvijas Radio pauda Kariņš.

Premjers uzsvēra, ka Latvijas Radio ir bija Latvijas vēstures līdzgaitnieks un liecinieks. "Tas ir medijs, kuram mēs kā sabiedrība ļoti uzticamies, (..) kas mums arī gādā prieku ar saviem izklaides raidījumiem, ar savu mūziku," norādīja valdības vadītājs, kā muzikālos kanālus atzīmējot Latvijas Radio 2 un Latvijas Radio 3.

Kariņš īpaši šo dienu vēl jauku Latvijas Radio darbiniekiem, uzsverot, ka visi paļaujas uz sabiedriskā medija pārstāvju darbu.

Kā liecina aģentūras LETA arhīva informācija, 1925.gada 1.novembrī ar operas Madame Butterfly translāciju oficiāli tika atklāts toreizējais Latvijas Pasta un telegrāfa departamenta Rīgas radiofons.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas