Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Ķengaragā kāds policists nonāk KNAB redzeslokā, piestrādājot par ārstu

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) izteicis aizrādījumu Rīgas Ķengaraga iecirkņa Kārtības policijas nodaļas inspektoram par strādāšanu par ārstu bez priekšniecības atļaujas.

KNAB konstatējis, ka Valsts policijas (VP) inspektors nav ievērojis likumā noteiktos amata savienošanas ierobežojumus, jo viņš bez iestādes vadītāja atļaujas kādā medicīnas SIA savienojis valsts amatpersonas amatu ar ārsta rezidenta amatu no 2009.gada 1.oktobra līdz 2012.gada 31.jūlijam.

Viņš vienlaikus pārkāpis arī likumā noteiktos ienākumu gūšanas ierobežojumus, jo par neatļauta amata pienākumu pildīšanu ir guvis ienākumus.

KNAB konstatēja, ka valsts amatpersonas amata savienošana ar darbošanos SIA nav radījusi interešu konfliktu. Birojs nolēma atbrīvot policistu no administratīvās atbildības, izsakot mutvārdu aizrādījumu.

Jau ziņots, ka KNAB bieži aizrāda VP amatpersonām par piestrādāšanu bez atļaujas. Policisti zemo algu dēļ VP piestrādā arī citās darbavietās, piemēram, apsardzes kompānijās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas