Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

KNAB aicina darbā izmeklētājus

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) izsludinājis atklātu konkursu uz vakantajām vietām Izmeklēšanas nodaļā un aicina pieteikties darbā izmeklētājus ar pieredzi ekonomisku un koruptīvu noziedzīgu nodarījumu izmeklēšanā.

KNAB priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks uzsver, ka „birojs aicina darbā godprātīgus izmeklētājus un juristus, kuri ir gatavi izaicinājumam – atklāt un izmeklēt valsts amatpersonu pretlikumīgās darbības un ar savu darbu veicināt Latvijas attīstību, izaugsmi un labklājību un stiprināt sabiedrības uzticēšanos valstij”.

Ikdienā KNAB izmeklētāji saskaņā ar Kriminālprocesa likumu veic izmeklēšanas darbības, lai noskaidrotu, vai noticis noziedzīgs nodarījums un personas, kas to izdarījušas, kā arī iegūst pierādījumus šo personu saukšanai pie kriminālatbildības. Saskaņā ar amata pienākumiem, KNAB izmeklētāji iepazīstas ar operatīvās darbības pasākumu rezultātā iegūto informāciju un sadarbojas ar citām biroja struktūrvienībām personu veikto pretlikumīgo darbību izvērtēšanā.

KNAB priekšnieks J.Streļčenoks aicina izmeklētāja amata pretendentus līdz 2012.gada 21.decembrim iesniegt birojā motivācijas vēstuli ar redzējumu par KNAB izmeklētāja darba specifiku un CV ar pašreizējā darbavietā veicamo pienākumu aprakstu.

Plašāka informācija par prasībām pretendentiem un amata pienākumiem ir pieejama KNAB mājaslapā internetā sadaļā "Vakances".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas