Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

KNAB nekonstatē pārkāpumus valsts institūciju darbinieku dalībā sarunu festivālā Lampa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) ir pabeidzis pārbaudi par Valsts kancelejas un citu valsts institūciju dalību pasākumā Lampa un nav konstatējis šajā faktā likumu pārkāpumus, portālu Diena.lv informēja KNAB.

Pārbaudes rezultātā secināts, ka nekonstatēja likumā “Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā” noteikto ziedojumu pieņemšanas un rīcības ar publiskas personas institūcijas mantu un finanšu līdzekļiem pārkāpumus.

Tāpat nav konstatēts Publiskas personas finanšu līdzekļu un mantas izšķērdēšanas novēršanas likumā noteiktā ierobežojuma dāvināt (ziedot) publiskas personas finanšu līdzekļus pārkāpums.

Festivālā Lampa šā gada jūlijā piedalījās vairākas valsts pārvaldes iestādes, tostarp Valsts kanceleja, Lauku atbalsta dienests, Slimību profilakses un kontroles centrs, Valsts darba inspekcija, Valsts policija, Latvijas valsts simtgades biroja Jauniešu rīcības komiteja, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, stažieru programmas Darbs valsts pārvaldē dalībnieki un Nacionālie bruņotie spēki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas