Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kolāts šodien ticies ar LTV Ziņu dienesta darbiniekiem

To biznesa portālam Nozare.lv apstiprināja pats Kolāts, pagaidām sīkāk nestāstot par runāto.
Latvijas Radio ģenerāldirektors Dzintris Kolāts piektdien ticies ar Latvijas Televīzijas (LTV) Ziņu dienesta darbiniekiem.

Savā Twitter kontā Kolāts ierakstījis, ka "no sākuma tā nekas, vēlāk palika bišku bail un tad atkal viss ar draudzību".

Kā biznesa portālam Nozare.lv pastāstīja LTV Ziņu dienesta vadītājs Mareks Gailītis, sarunā piedalījušies gan Ziņu dienesta darbinieki, gan LTV vadība.

Kolāts Ziņu dienesta darbiniekiem klāstījis par saviem darbības principiem, attīstības redzējumu, kā arī iemesliem, kādēļ viņš nolēmis pamest Latvijas Radio ģenerāldirektora amatu.

Gailītis norāda, ka sarunas laikā darbinieki arī uzdevuši vairākus jautājumus par plānotajām izmaiņām un citām aktualitātēm, un, kā viņam šķiet, iesaistītās puses bijušas apmierinātas ar tikšanos.

Kā ziņots, Latvijas Radio ģenerāldirektors šonedēļ iesniedza atlūgumu, biznesa portālam Nozare.lv apstiprināja radio pārstāve Ginta Subbota.

Atlūgumu LTV ģenerāldirektoram Kotam septembra beigās iesniedza LTV Ziņu dienesta vadītājs Gailītis, kurš darbu turpinās sabiedrisko attiecību jomā. Gailīša pēdēja darbadiena LTV būs šā gada 24.oktobris.

Iepriekš Kolāts norādīja, ka viens no iemesliem, kādēļ viņš nopietni apsver domu par LTV Ziņu dienesta vadītāja amata vietu, noteikti ir atalgojums. Tāpat iemesls būtu arī mazāka atbildība un iespēja strādāt ar satura veidošanu un ar to saistītām lietām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas