Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Koļegova VID ģenerāldirektores pienākumus varētu sākt pildīt no 16.augusta

Pašreizējā Valsts vides dienesta vadītāja Inga Koļegova Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektores pienākumus varētu sākt pildīt no 16.augusta.

Ministru kabineta rīkojuma projektā par Koļegovas pārcelšanu noteikts, ka apstiprināšanas gadījumā viņai pienākumi jāsāk pildīt pēc nedēļas - 16.augustā.

Pagaidām Koļegovas kandidatūrai no koalīcijas partijām atbalstu paudusi Zaļo un zemnieku savienība, kā arī Nacionālā apvienība Visu Latvijai TB/LNNK.

LETA jau ziņoja, ka finanšu ministre oficiāli izvirzīs Koļegovu VID ģenerāldirektora amatam. Valdība par to lems 9.augustā.

Iepriekšējā VID ģenerāldirektore Ināra Pētersone jūnija beigās atstāja amatu. Uz VID ģenerāldirektora amatu tika izsludināts konkurss, kas noslēdzās bez rezultātiem. No četriem amata pretendentiem, kas tika virzīti konkursa otrajai kārtai, neviens netika atzīts par piemērotu, tāpēc tika nolemts VID jauno vadītāju meklēt valsts pārvaldē bez konkursa. Līdz šim uzrunātas vairākas amatpersonas, tostarp Koļegova, Valsts kases pārvaldnieks Kaspars Āboliņš un Patērētāju tiesību aizsardzības centra vadītāja Baiba Vītoliņa, taču pēdējie divi atteicās pretendēt uz attiecīgo amatu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas