Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Konferencē runās par vardarbības bioloģiskajiem, psiholoģiskajiem un pedagoģiskajiem aspektiem

Nākamajā nedēļā, 28.oktobrī plkst.10, Latvijas Universitātē (LU) norisināsies konference Atbalsts pozitīvai uzvedībai, kuras galvenā tēma būs vardarbības bioloģiskie, psiholoģiskie un pedagoģiskie aspekti.

Kā aģentūra LETA uzzināja augstskolā, konferencē piedalīsies LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes (PPMF) dekāns Andris Grīnfelds un Izglītības kvalitātes valsts dienesta vadītāja Inita Juhņēviča, akcentējot skolas personāla un vadītāju lomu izglītības kvalitātes pilnveidē un pozitīvu pārmaiņu ieviešanai skolās.

Konferencē LU profesors Juris Imants Aivars uzstāsies ar tēmu Cilvēku agresivitātes un vardarbības bioloģiskie aspekti, centra Dardedze klīniskā psiholoģe Līga Redliha uzstāsies ar stāstījumu "Vardarbība skolā - cēloņi un sekas", bet LU asociētā profesore Dita Nīmante stāstīs, kā vardarbības problemātiku risina programma "Atbalsts pozitīvai uzvedībai" (APU)?.

Šī konference būs iespēja padziļināt savas zināšanas par agresivitātes bioloģiskajiem cēloņiem un no psiholoģiskā viedokļa izzināt, kāpēc rodas vardarbība un kādas ir vardarbības sekas un kā darbs ar vardarbību īsteno APU sistēmā.

Konferencē aicināti piedalīties dalībnieki no skolām, kuras īsteno programmu APU vai plāno sākt šīs programmas īstenošanu, kā arī citi interesenti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas