Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Latgalē krīt no motocikla, savainojas ar nazi, aizrijas ar ēdienu un sakož suns

Aizvadītajā diennaktī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests saņēmis trīs izsaukumus, kuros medicīniskā palīdzība bija nepieciešama cilvēkiem, kas krituši braucot ar motociklu, informēja dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Kurzemē, kāds 15 gadus vecs zēns sacensību laikā kritis no motocikla un guvis muguras traumu. Pēc negadījuma zēns nogādāts slimnīcā.

Latgalē mediķu palīdzība bija nepieciešama diviem jauniešiem, kas braucot pa grantētu ceļu ar vecu motociklu, pēc kritiena guvuši traumas. Viens no cietušajiem ir 29 gadus vecs vīrietis, kas pēc kritiena guvis nopietnu galvas traumu un ticis nogādāts slimnīcā, bet otrs 21 gadu vecs jaunietis, kurš negadījumā guvis ķermeņa nobrāzumus un nogādāts traumpunktā.

Arī Vidzemē, kāds 25 gadus vecs vīrietis, krītot no motocikla, guvis smadzeņu satricinājumu un ticis nogādāts slimnīcā.

Slimnīcā aizvadītajā diennaktī Vidzemē nogādāts, kāds 12 gadus vecs zēns, kurš krītot no velosipēda guvis sistas brūces galvā.

Aizvadītajā diennaktī Kurzemes reģionā mediķu palīdzība bijusi nepieciešama arī divos saindēšanās negadījumos. Kāda 14 gadus veca meitene iedzērusi citronskābi. Mediķi konstatējot saindēšanos ar skābi, meiteni nogādājuši slimnīcā, bet kāds 47 gadus vecs vīrietis saindējies ar tvana gāzi un pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Latgales reģionā mediķu palīdzība bijusi nepieciešama 52 gadus vecai sievietei, kas cenšoties salabot nazi, guvusi acs traumu un nogādāta slimnīcā.

Savukārt, kāds 63 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā aizrijies ar ēdienu un zaudējis samaņu. Mediķiem veiksmīgi izdevies dabūt svešķermeni laukā, bet cietušais pēc negadījuma atteicies doties uz slimnīcu.

Mediķu palīdzība bija nepieciešama arī kādam 26 gadus vecam vīrietim Latgalē, kurš krītot no betona nožogojuma malas guvis nopietnu galvas traumu un nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī neiztika arī bez suņa kodumiem. Šoreiz dienests izsaukumu saņēma Latgalē, kur suns bija sakodis 28 gadus vecu vīrieti, kurš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests saņēmis 1270 izsaukumu, no kuriem 210 gadījumos cietušie bija guvuši sadzīves, sporta, darba un citas traumas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas