Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Latgales un Kurzemes virzienā atsevišķi autoceļu posmi apledojuši

Šorīt Latgales un Kurzemes virzienā uz atsevišķiem autoceļu posmiem ir izveidojies apledojums, liecina VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC) apkopotā operatīvā informācija.

Apledojums izveidojies uz Daugavpils šosejas no Lielvārdes līdz pat Nīcgalei, uz autoceļa P80 Tīnuži-Koknese no pagrieziena uz Skrīveriem līdz Koknesei, kā arī uz autoceļa A12, kas savieno Jēkabpili un Rēzekni, posmā no Jēkabpils līdz Teiču Dabas rezervāta skatu tornim.

Kurzemes virzienā apledojums izveidojies uz Liepājas šosejas no Bikstiem līdz Skrundai un uz autoceļa, kas savieno Kuldīgu un Talsus, visā garumā.

Uz reģionālajiem autoceļiem šorīt braukšanas apstākļi ir apgrūtināti Rīgas, Aizkraukles, Bauskas, Jēkabpils, Dobeles, Liepājas, Saldus un Talsu apkārtnēs.

LVC atgādina, ka mainīgos laika apstākļos uz ceļiem var veidoties tā saucamais melnais ledus, kas ir neredzams, un autovadītājs to sajūt, tikai sākot veikt manevrus. Īpaši strauji apledojums var veidoties uz autoceļiem, kas ved cauri mežiem vai gar ūdenstilpnēm, kā arī uz tiltiem un pārvadiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas