Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijā miris pirmais Covid-19 slimnieks

Piektdien, 3. aprīlī, Latvijā miris pirmais pacients, kuram diagnosticēta Covid-19 saslimšana, apstiprina Veselības ministrijā.

Paciente bija 99 gadus veca sieviete, kura kopš 27. marta ārstējās Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionārā Latvijas Infektoloģijas centrs. Pirmās trīs dienas paciente ārstējās intensīvās terapijas palātā. Veselības stāvoklim stabilizējoties, paciente tika pārvesta turpināt ārstēšanos nodaļā. Pacientes nāves iemesls nebija Covid-19 infekcija, bet gan citas hroniskas saslimšanas, norāda Veselības ministrijas pārstāve Anna Strapcāne. 

Kā ziņots, jaunā koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19 pēdējā diennaktī apstiprināta vēl 35 cilvēkiem, bet kopumā ar to valstī saslimuši 493 cilvēki, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Iepriekšējā diennaktī veikti 1364 izmeklējumi personām ar aizdomām par saslimšanu ar Covid-19, bet līdz šim kopumā Latvijā veikti 18 198 Covid-19 testi.

Stacionēts 31 Covid-19 pacients, tajā skaitā 28 ar vidēju slimības gaitu, bet trīs - ar smagu.

No 13.marta līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

pievienota otrā rindkopa

 

 

 

Top komentāri

Krējums Saldais
K
Es vienīgais izlasīju rakstu? citēju: "Pacientes nāves iemesls nebija Covid-19 infekcija, bet gan citas hroniskas saslimšanas, norāda Veselības ministrijas pārstāve Anna Strapcāne." . . .???
uzmanīgi izlasot
u
Virsraksts: "Miris Covid-19 slimnieks" un komentārs: "nāves iemesls bija citas hroniskas saslimšanas" nav pretrunā. Cilvēki var slimot ar gripu, piemēram, bet nomirt no sirds nepietiekamības.
Beidziet melot
B
Kurs arestes un sodiis visus tos zzurnalistus viltus zinju izplatitajus un falsso sensacionalo virsrakstu raditajus!!!! Paciente bija 99 gadus veca sieviete, kura kopš 27. marta ārstējās Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Latvijas Infektoloģijas centrā. Pirmās trīs dienas paciente ārstējās intensīvās terapijas palātā. Veselības stāvoklim stabilizējoties, paciente tika pārvesta turpināt ārstēšanos nodaļā. ❗️❗️❗️Pacientes nāves iemesls nebija Covid-19 infekcija, bet gan citas hroniskas saslimšanas.❗️❗️❗️
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas