Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Latvija neuzņems vairāk bēgļu, nekā paredz līdzšinējās vienošanās

Latvija neuzņems vairāk bēgļu, nekā paredz līdzšinējās vienošanās, aģentūrai LETA sacīja Ministru prezidenta Māra Kučinska (ZZS) pārstāvis Andrejs Vaivars.

Viņš stāstīja, ka Eiropas Komisija ir izteikusi aicinājumu Eiropas Savienības dalībvalstīm uzņemt vairāk bēgļu, nekā paredzēts līdz šim panāktajās sarunās.

Tomēr Latvijai šis jautājums neesot aktuāls, jo, kā norādīja Vaivars, Latvija joprojām nav izpildījusi līdzšinējo bēgļu kvotu.

Eiropas Komisija (EK) šā gada 27.septembrī nāca klajā ar jaunu plānu, kas paredz tiešā veidā no Āfrikas, Turcijas un Tuvajiem Austrumiem nākamo divu gadu laikā uzņemt 50 000 patvēruma meklētāju, lai novērstu migrantu došanos bīstamajā ceļā pāri Vidusjūrai.

EK paziņoja, ka Eiropas Savienības (ES) dalībvalstis plānā piedalīsies brīvprātīgi. Tāpat EK norādīja, ka šo dalībvalstu atbalstam atvēlēti 500 miljoni eiro.

Top komentāri

Vai
V
"tautas partijas" exbiedrs Kučinskis varētu pakomentēt Polijas, Čehijas un Ungārijas VALSTSVĪRU rūpes par saviem iedzīvotājiem vispār vairāk NEUZŅEMOT šos mums svešā dzīvesveida, ticības un savstarpējo cilšu karu kultūrā augušos nelegālos imigrantus-potenciālos teroristus?
Kā tad!
K
"... neuzņems vairāk...''! Kādi, pie velna, bēgļi?! Paskaties, kā šie "nabadziņi" uzvedas tur, kur viņus uzņem! Protams, "tautas" partijas kučinskim visādas briseles vienmēr bijušas svarīgākas par "kaut kādu tur" Latviju! Poļi, piemēram, pat Vācijā zin, ko ar tādiem darīt!
KĀPĒC
K
Latvijā atļauts darboties Starptautiskās migrācijas organizācijas Rīgas birojam (75% ĀRVALSTU UN 25%Latvijas nodokļu finansējums) un publicēt šādu un līdzīgus PROPAGANDAS RAKSTEĻUS - http://jauns.lv/raksts/zinas/255613-daudzi-sakuma-baidijas-stasts-par-hamidu-kurs-no-iranas-parcelas-uz-dzivi-pardaugava
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas