Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 5. jūnijs
Margots, Igors, Ingvars

"Latvijas Pasta" pilotprojekts Rundāles novadā reāli nefunkcionē

Izkārtne par pasta pakalpojumu pieņemšanu vietējā veikalā Rundāles novada Viesturu pagasta Bērstelē jau novākta un vēstuļu nosūtīšana vēl joprojām notiek no pagastmājā esošās pasta nodaļas. Tā realitātē izskatās _Latvijas Pasta _pilotprojekts par starpniecības modeļus piemērotību pasta pakalpojumu sniegšanā veikalos, vēsta portāls Bauskas Dzīve.

Veikala vadītāja Svetlana Vaitkevičus stāsta, ka viņa un pārdevēja Vera Šļapina apmācītas pieņemt ierakstītas vēstules, pakas un bandroles. Taču pagaidām ar to arī eksperiments apstājies un no LP puses veikals nav saņēmis nekādu informāciju. Pilotprojektu sākot, pie veikala durvīm bijis piestiprināts uzraksts, ka šeit no 18. marta pieejami pasta pakalpojumi. To veikala darbinieces noņēmušas, jo nekas tāds «Līdumniekos» nenotiek. Projekts beidzies, vēl nesācies, vērtē Svetlana Vaitkevičus. Pasta nodaļa joprojām atrodas pagastmājā.

Akciju sabiedrības «Latvijas Pasts» sabiedrisko attiecību speciāliste Agija Tērauda «Bauskas Dzīvi» informē, ka minētajās vietās joprojām notiek pilotprojekta sagatavošana un realizēšana. "Secinājumi būs iespējami pēc pilotprojekta realizācijas, tomēr konkrētu laiku, kad būs vērtējami pirmie rezultāti, pašlaik nosaukt nevaram,» skaidro Agija Tērauda.

Projekta mērķis ir pārbaudīt dažādus iespējamos starpniecības modeļus pasta pakalpojumu sniegšanā - veikalos, degvielas uzpildes stacijās, pašreizējo pasta nodaļu telpās. Tā «Latvijas Pasts» cer kāpināt darba ekonomisko efektivitāti, pārceļot pakalpojumu sniegšanu uz vietām, ko vietējie iedzīvotāji apmeklēt ne tikai tādēļ vien, lai kārtotu pasta lietas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Par nedienām ap "Latvijas Pasta" pilotprojektu Rundāles novadā lasi portālā bauskasdzive.lv!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas