Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas pasts 2019. gadam piedāvā abonēt 749 preses izdevumus

Pirmdien, 1. oktobrī, sākas Latvijas Pasta abonēšanas sezona 2019.gadam, kurā iespējams abonēt kādu no kopumā 749 Latvijas vai ārvalstu preses izdevumiem. Starp tiem ir 104 Latvijā izdoti laikraksti un 186 žurnāli.

Latvijas Pastā 2019. gadam iespējams abonēt vairāk izdevumu nekā gadu iepriekš, kad abonēšanai bija pieejami 722 dažādi preses izdevumi. Starp tiem ir 290 Latvijā izdotu laikrakstu un žurnālu un 459 ārvalstu preses izdevumi.

"Latvijas Pastā vienuviet pieejams visplašākais abonējamo preses izdevumu piedāvājums, no kura izvēlēties sev, draugiem vai tuviniekiem saistošu lasāmvielu visam nākamajam gadam iespējams ikvienam. Pagājušā gada pieredze liecina, ka interese par drukāto izdevumu lasīšanu palielinās. Tāpēc aicinām atcerēties, ka tieši preses izdevuma abonements ir vērtīga dāvana katram dzīves gadījumam," uzsver Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

Ar Latvijas Pasta abonējamo izdevumu klāstu iespējams iepazīties Latvijas Pasta e-abonēšanas vietnē vai Laikrakstu un žurnālu abonēšanas katalogā 2019.gadam, kas pieejams visās 618 pasta pakalpojumu sniegšanas vietās un piegādāts to abonentu pastkastītēs, kas kādu no preses izdevumiem ar Latvijas Pasta starpniecību abonējuši pēdējo trīs gadu laikā.

E-abonēšanas vietne ir kļuvusi lietotājiem vēl ērtāka – līdz ar vizuālā veidola izmaiņām tajā dažādotas preses izdevumu atlases kritēriju iespējas un vienkāršota abonēšanas sistēma, minimizējot veicamās darbības līdz abonementa apmaksai. Izmantojot šo vietni, preses izdevumus iespējams abonēt arī adresātiem ārvalstīs.

No 1. oktobra līdz 26. decembrim noformēt Latvijas preses izdevumu abonementus var www.abone.pasts.lv, visās pasta pakalpojumu sniegšanas vietās un pie pastnieka. No 1. oktobra līdz 18 .decembrim abonēt Latvijā izdotos laikrakstus un žurnālus iespējams, arī zvanot uz Latvijas Pasta informatīvajiem tālruņiem 67008001 un 27008001.

Ārvalstu preses izdevumus jebkurā pasta pakalpojumu sniegšanas vietā, pie pastnieka vai www.abone.pasts.lv iespējams abonēt no 1. oktobra līdz 15. decembrim, bet pa tālruni 67008001 vai 27008001 – no 1. oktobra līdz 12. decembrim. Aizpildot abonēšanas katalogam pievienoto abonementa pieteikumu un nosūtot to pa pastu, no 1. oktobra līdz 1. decembrim var abonēt gan vietējos, gan ārvalstu preses izdevumus.

Precīzi abonēšanas termiņi norādīti arī www.abone.pasts.lv, un tos var noskaidrot  jebkurā pasta pakalpojumu sniegšanas vietā.

2018. gadam Latvijas Pastā tika noformēti 412 684 abonementi jeb par gandrīz par 14 000 abonementiem vairāk nekā 2017. gadam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas